Thursday, 23 July 2009

solo!!

nou eindelijk is het zo ver, ik ben solo !!het was een heerlijk vluchtje, het was wel ontzettend druk in de traffic pattern, maar de vlucht verliep soepel.

ik heb 3 full stop taxi backs gemaakt, waarvan ik bij 1 wel een kwartier heb staan wachten bij de holding short line om een klaring te krijgen om op te stijgen! wat een heerlijk gevoel is het als je lekker kan vliegen zonder dat een instructeur je de hele tijd vragen stelt en op je lip zit met alles wat je doet.

maarja daar tegen over staat dan weer dat je geen safety net hebt.

na de vlucht werdt zoals traditie je das afgeknipt, en omdat mijn vast instructeur op vakantie is had ik gevraagt of hij mijn das wat lager wou afknippen zodat mijn vaste instructeur hem nog een keer wat hoger kon afknippen.


en na daarna werdt ik opgetilt ,want volgends traditie mag je de grond niet raken voordat je in het water ligt, en werdt ik naar de auto gebracht en naar het zwembad gereden en er daar ingegooiden dan natuurlijk even lekker in het bubbelbad zitten;)
er gaat zoiezo dit weekend genoten worden van het solo schap, door heerlijk te gaan feesten. ook gaan dit weekend mark en marijke weer weg, natuurlijk waren zij erbij toen ik solo ging, en daarom heb ik ook een paar leuke foto,s , omdat de computer van mark stuk is kan hij de filmpjes nog niet verwerken in HD.

1 comment:

 1. heyhey blondie!!
  gaaf dat je solo bent =D
  +
  hippe foto's!!!!!!!!!!!!!!

  liefs,
  flower girl x

  ReplyDelete