Saturday, 8 August 2009

navigatie

het is alweer een tijdje sinds ik wat geschreven heb op mijn blog dus heb ik er maar weer wat tijd voor genomen.

ik heb nu nog een aantal solo's gehad, maar het is niet echt hard gegaan, want afgelopen week heb ik 1 week stilgestaan vanwege prive redenen van mijn instructeur.

maar vandaag heb ik kunnen regelen dat ik 2 solo's mocht vliegen.

en toen ik op Gateway in de approach zat, zag ik tot mijn verbazing 2 harrier jump jets opstijgen op de baan naast mij in de tegenovergestelde richting (ik weet ook niet waarom de toren ze de andere richting liet opstijgen maar dat doet er niet zoveel toe). Voor de mensen die niet weten wat harrier jump jets zijn: dat zijn jet fighters (zie foto)
het zijn speciale fighters die verticaal kunnen opstijgen (in mijn situatie deden ze dat niet)maar verder genoeg over vandaag.

binnenkort ga ik dan mijn langverwachte navigatie vlucht doen.

hierbij heb ik naar Marana geplant, dit vliegveld ligt ongeveer 80 miles van falcon field af.

ik hoop dat ik alles goed heb gepland want de uitleg die je krijgt is niet echt geweldig.

ik heb uiteindelijk alles aan mijn mede studenten moeten vragen die een groep hoger zitten. ik ben wel heel blij dat wij de 2de groep zijn want wij kunnen alles waar wij moeite mee hebben aan onze klasgenoten vragen (die het ook net gehad hebben)
verder zit ik tot mijn verbazing al bijna 2 maanden in amerika, de tijd gaat op 1 of andere manier snel maar ook langzaam.

snel omdat ik niet het gevoel heb dat ik hier al 2 maanden zit, maar langzaam omdat het vliegen niet echt opschiet, ik denk dat als alles goed gepland zou worden dat je hier in 3 maanden klaar kunt zijn.

No comments:

Post a Comment